Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2008 10:15 - Доган - отиди с Гоце в .........!
Автор: master78 Категория: Политика   
Прочетен: 1024 Коментари: 0 Гласове:
0



         Доган - отиди, заедно с твоята клика и агент Гоце в затвора, където да скриете срама нанесен на целия български народ.
    Вчера в един купен вестник като Труд,  най-виновния и най-корумпирания политик в държавата Меди Доганов даде едно жалко интервю. В него той за първи път си призна, че е сменил своя земеделски министър Нихат Кабил поради некъдърност и некомпететност. Нещо повече- Доган без никакъв срам даде оценка на Бойко Борисов и И.Костов.    Вместо да зарови глава и да се скрие от срам заради  назначените от него некадърни и  прости кадри, които провалиха  всичко до което се докоснат в земеделското министерство, Доган се опитва дава пак акъл.  Абе г-н Доган нали обещахте да кажете по някоя дума за вашите палати, за това как са придобити, няма да е лошо и да кажете за вашата  султанска партия-клика, и за бунта на собствения ви електорат в Кърджали. Кажете г-н Доган кой прибра във вашата партия Йордан Цонев и  Христо Бисеров, които бяха изключени от Костов заради данни за корупция.
   Вече 8 год. Министерството на земеделието се командва и управлява от Доган. През всичките тези години може само да гадаем колко средства е източил Доган от фонд САПАРД към своите палати и незаконни имоти.
  Когато ТУРСКА фирма, ‘печели”  търг  за строеж на път , с НАЙ-НИСКА ЦЕНА – 40 милиона лева, и ПОСЛЕ , ТАЙНО, с участието на ВЛАСТТА и се „ОДОБРЯВАТ” АНЕКСИ-от още толокова милиони-!!?/. И пътят ВЕЧЕ СТРУВА -100 милиона лева!!??. ТОВА какво е ?? МАФИЯ!!!  Защото една фирма ‘играе” с ВЛАСТТА- и е покровителствана от нея- ОДОБРЯВАТ и се „анексите”, безпроблемно.  Когато „ ЕС- дава пари за НОВИ МАШИНИ< а те са ПРЕБОЯДИСАНИ-СТАРИ- и  „стойковци" пълнят джобове с престъпления - ИЗМАМИ , за каква :”извинете, „семантика „ става дума?  .Когато се искат ПРОЦЕНТИ –от МАФИЯТА, вашата АДМИНИСТРАЦИЯ , за да „одобрят” проект- и тогава ли става дума за..”некомпетентност "?
   Г-н Доган  вие нарекохте ”Български народ, мързелив, който Ви  ОСИГУРИ над 1,5 МИЛИАРДА лева излишък миналата година и го ..изпапахте…СЕГА излишъка е НАД 4 милиарда и него се готвите..Но, друг мързел, май- е по-важен- да си ДЕКЛАРИРАШ имотите.
     Вие г-н Доган заедно с Гоце Първанов  искате да грабите и от ЕС - и от  НАШИТЕ пари от бюджета.
Аз не познавам по-голям командир и самовлюбен в себе си политик от Доган. Вече 20 години вие г-н Доган сте начело на ДПС, където се управлява по диктаторски начин и без никаква форма на демокрация.
   Аз спокойно мога да кажа, че Гоце Първанов и Доган са символите на българската корупция и мафия. Спокойно мога да твърдя, че всички обвинения за корупция отправени навремето към управлението на Костов и ОДС именно от Гоце са били чисти клевети.
   Такава огромна корупция каквото в момента има в България, никога не  е имало.
 Но г-н Доган вие явно сте се притеснили от бъдещата Генерало-Командирска коалиция, която ще Ви потърси сметка за всичко открадното, за целия този срам и резил, който нанесохте заедно с Гоце на целия български народ.
      Идва Видов ден и за вас.
    


Тагове:   Гоце,   Доган,   Отиди,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: master78
Категория: Политика
Прочетен: 1055059
Постинги: 107
Коментари: 389
Гласове: 661
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930