Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2008 22:40 - Далавери
Автор: master78 Категория: Политика   
Прочетен: 780 Коментари: 0 Гласове:
0



   Ето едно доказателство, че всички политици са маскари. Каквото и да приказваме, че този бил добър, онзи бил добър, дойдат ли на власт всички гледат да се облагодетелстват колкото могат. И като казвам облагодетелстване, имам предвид пълно, в пълна степен, всичко за тъй наречените "народни избраници", които по нищо не личи, че са народни.
        Извинявай ама мозъкът ти сякаш е консервиран. Ами не виждаш ли имотите на Костов и Елена-едно крадливо семейство.Шивашка фирма в Горубляне на едната дъщеря и само това да е,замък на другата в Италия. А за пари да не говорим.Софиянския е същият - той пък се забрави. Не виждаш ли, че работи само тогава, когато идат избори.Маса народ си изпострошиха колите, той сега решил да оправя пътищата в столицата. Просто и ясно, ако не бяха изборите щеше да ги оправи друг път.За Надежда-преводачката и секретарката на Леда Милева да не говорим.
        Едната поне ще остави книги след себе си,а тая кражби и да не казвам още какво за една жена, сещаш се какво... Измет са всички до един.Крадат народа си като за последно и са смешни в очите на хората. Тоя дето фъфли с очилата също. Политик, има хабер от уважение към народа си.И само той ли... Стига сте ги съжалявали, те крадат от теб, от мен, от всички ни. И къде ще го носят.За Орландовци ли им трябва, незнам. Сигурно...Това са хора безскрупули. Какво от това, че ти не можеш да си платиш парното. Пука му на него.Не виждаш ли, че сега се сеща за тебе.Скрити и покрити са преди изборите, а като дойде време за тях-леят сълзи за електората.Всички са маскари и говеда до един.Обещават това и онова.Избери ги пък гледай какво крадене ще падне. И ти -избирателю кой и да си си забравен. Кой си ти,че ще ти обръща внимание. Друг път.
Жалко, че Соцкобурготски разби дясното пространство и предотврати втория мандат на Иван Костов.Сега щяхме да пътуваме от София до Бургас само по магистрала. Средната заплата щеше да е над 500 лв.Нямаше да се гърмят бандитите всеки ден по улиците и щяхме сигурно да приличаме на европейска държава.Турско-кобурготската олигархия ни набута 20 м. в земята.
      Правителството на Иван Костов пое управлението на страна при резерв 500 милиона лв., а завеща на турско-кобурготското управление някакви си 8 милиарда. Големи крадци, ей-й-й...
      По-добре проучете колко пари е похарчил и откъде и как ги е взел братът на министър Велчев за строежа на хотелите си вместо да вадите нож на умряло куче.
Разликата ще е доста впечатляваща
Тогава ако сте уважавана медия ще трябва да издадете извънареден брой.Да не говорим за царските имоти, за далаверите с купуването на военна техника макар че сегашните управлящи не знаят какво ще представлява армията ни по времето когато ще се плаща тя.
         Ще се радвам да видя на страниците на вашия вестник доказани злоупотреби за десетки милиони долари е не за някакви си смешни суми.
Направете горното за да не ви смятаме да провинциален вестник
       Говорейки всичко това, аз сега говоря за СДС. Там изпепеляващ конфликт е нужен повече от всякога. И той очевидно нараства. Ето, масираната атака срещу Костов го превърна в барикада. Това е симптоматично. Очевидно задкулисен антидесен център е разработвал Костов като възможно най-силната, ако не единствената опасност. Нанесен е един прецизно насочен обезвреждащ удар, паралитичен удар в слънчевия сплит, без който СДС се превръща в пихтия. Дали той иска това или не, днес Иван Костов е барикада, една разделна полоса, която заставя хората да излязат от състоянието на блуждаене, на политическо шляене. Но дали Костов ще може да понесе тази си роля, ще може ли той да изнесе барикадата на максимално открито място и така да мобилизира една голяма десница – това е въпросът.


Тагове:   далавери,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: master78
Категория: Политика
Прочетен: 1054897
Постинги: 107
Коментари: 389
Гласове: 661
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930